Skip to main content

Information

Om Sneakerworld®

Sneakerworld® grundades i Danmark 2013 och har idag vuxit till att vara det största mediet inom sneakers och fotbeklädnad i Skandinavien. Vi strävar efter att erbjuda människor nyheter om de senaste sneakers, bästa erbjudandena och daglig inspiration.

På Sneakerworld.se, som etablerades år 2023, hittar du den klassiska nyhetsmatrisen, där du dagligen kan hålla dig uppdaterad om nyheter från alla stora varumärken. Vi har också en stor shoppingguide där du kan hitta all information om de senaste sneakersna, återförsäljare, priser, release-tider och direktlänkar.

01

Vi är ingen webshop

Det är viktigt att understryka att vi inte säljer skor och sneakers. Vi samarbetar med ett stort antal butiker och webbshoppar som vi ibland hänvisar till. Om du har köpt ett par sneakers från någon av våra samarbetspartners, vänligen kontakta den aktuella butiken om du har några frågor om ditt köp.

02

Sneakerworld® är reklamfinansierad

Du kommer därför att stöta på artiklar som är märkta med “Annons” och/eller “Reklam”. Det innebär att produkten i artikeln är sponsrad av en samarbetspartner – men det redaktionella innehållet, uttalandena och informationen i artiklarna kommer ursprungligen från teamet bakom Sneakerworld.dk.

Affiliate-länkar

I våra artiklar, på skorna i vår shoppingöversikt samt i Release-kalendern använder vi affiliate-länkar (hänvisningslänkar/reklamlänkar). Detta innebär att vi eventuellt kan få provision när du köper en produkt från samarbetspartnern som vi hänvisar till. Detta innebär emellertid inte att det blir dyrare för dig att köpa produkten. Du betalar endast det pris som anges hos den hänvisade samarbetspartnern.

Länkar till andra webbutiker och hemsidor

Sneakerworld®, som ägs av Loehdehansen.com, kan innehålla länkar till tredjeparts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av Loehdehansen.com.

Loehdehansen.com och/eller Sneakerworld.se har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis hos någon tredjeparts webbutik eller tjänst. Du erkänner och accepterar att Loehdehansen.com inte är ansvarig eller ersättningspliktig, vare sig direkt eller indirekt, för eventuella skador eller förluster som orsakats eller påstås ha orsakats av eller i samband med användningen av eller förtroendet för sådant innehåll, varor eller tjänster som är tillgängliga på eller via sådana webbutiker eller tjänster.

03