Asics Sportstyle

Visar 1–12 av 80 resultat

Visar 1–12 av 80 resultat

Asics sneakers

Asics sneakers har blivit en populär sko inom idrottsvärlden på grund av dess avancerade teknik och funktionella design. Men vad är det som gör Asics så speciella? I den här artikeln kommer vi att titta på allt du behöver veta om Asics sneakers.

Inledning

Asics är ett japanskt företag som grundades 1949 och specialiserar sig på att tillverka sportskor för löpning, träning, tennis, basket och volleyboll. Asics har länge varit ett känt varumärke inom idrottsvärlden på grund av dess innovativa teknik och höga kvalitet. I denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Asics sneakers, från dess historia till dess senaste teknologi.

Historia

Asics startade som Onitsuka Co., Ltd. i Kobe, Japan, 1949. Företaget började med att tillverka basketskor, men utvecklade sedan skor för löpning och andra sporter. Under 1960-talet började Onitsuka samarbeta med amerikanska företag, och var en viktig del i utvecklingen av joggerskor. På 1970-talet bytte företaget namn till Asics, vilket står för “Anima Sana In Corpore Sano”, som betyder “En sund själ i en sund kropp”.

Design

Asics sneakers är kända för sin innovativa teknologi och design. Företaget använder sig av GEL-teknologi, som ger en mjukare stötdämpning och minskar risken för skador. Asics har också utvecklat en teknik kallad “Impact Guidance System” som hjälper löpare att behålla sin naturliga löpstil och minskar risken för skador. Skorna är tillverkade av högkvalitativt material och har en ergonomisk design som ger en bekväm passform.

Sortiment

Asics har ett brett utbud av sneakers för olika sporter och aktiviteter. Deras löparskor är särskilt populära, och de har en mängd olika modeller för olika typer av löpare. Deras sneakers för träning och gym är också mycket populära, och är utformade för att ge stöd och stabilitet under tunga lyft. Asics tillverkar också sneakers för tennis, basket och volleyboll.

Teknologi

Asics är känt för sin avancerade teknologi inom sportskor. De använder sig av GEL-teknologi för att ge en mjukare stötdämpning och minskar risken för skador. Deras “Impact Guidance System” hjälper löpare att behålla sin naturliga löpstil och minskar risken för skador. Asics använder också “FlyteFoam” -teknologi, som ger en lätt och lyhörd känsla.